Renast städ i stan

Kontorsstädning

Städning åt företag och offentlig sektor i Stockholm utgör kärnverksamheten för oss. Hos många av de företagskunder vi städar hos idag handlar det om kontorsstädning – något som vi därför har omfattande erfarenhet av. Efter dryga 10 år i branschen har vi ett noggrant utarbetat kvalitetstänk som gör att vi alltid levererar hög kvalitet i alla led så att du som kund ska kunna känna dig trygg med att du kommer bli nöjd med resultatet. 

När du kontaktat oss och vi fått veta mer om dina behov av kontorsstädning utformar vi en individuellt anpassad tjänst baserat på dina önskemål. Tillsammans utformar vi ett arbetsschema med riktlinjer som regelbundenhet och omfattning. De här faktorerna avgör också priset, i kombination med golvtyp och liknande variationer från fall till fall.

Kontorsstädningen kvalitetssäkras genom att våra arbetsledare med jämna mellanrum följer upp och dokumenterar arbetet, som utförs efter en väl genomtänkt kvalitetsplan.

Utöver kontorsstädning kan vi även erbjuda andra städrelaterade tjänster, såsom fönsterputs, storstädningar, flyttstädning, hunddagis samt även lättare servicetjänster. Vi kan också erbjuda hemstädning till era medarbetare.

Tryggt att anlita oss för din kontorsstädning 

Att anlita en etablerad aktör som oss är fördelaktigt i flera avseenden. Inte minst har vi lång erfarenhet och redan idag en stor mängd företagskunder som är nöjda med våra tjänster. Vi har också noggrant utarbetade riktlinjer för att kvalitetssäkra alla våra uppdrag.

En annan viktig aspekt är att vi är auktoriserade serviceentreprenörer vilket visar att vi är ett seriöst serviceföretag som tar fullt ansvar för våra kunder såväl som våra anställda. Våra anställda är anslutna till ett kollektivavtal vilket ger dem avtalsenlig lön, avtalsenlig pension samt ett föstärkt försäkringsskydd.

Dessutom tar vi ett stort hänsyn till miljön i alla delar av vår verksamhet. Vårt mål är att minimera vår miljöpåverkan genom att välja effektiva arbetsmetoder som förbrukar mindre energi och material.

Kan konstorsstädning göra min arbetsmiljö i Stockholm bättre?

Om man arbetar på kontor – oavsett storlek eller sett till antal anställda – så kan man räkna med att det blir smutsigt samt att det är relativt svårt att aktivera sina medarbetare att städa. Detta gäller åtminstone de allmänna ytorna, respektives persons kontorsplats och yta kan man till viss mån räkna med att det hålls på en acceptabel nivå. Men just allmänna ytor som toaletter, kök och hall är något som man brukar få leja ett företag som vårt för att hålla rent och så ska det faktiskt också få vara – för att få ut maximalt resultat av sina anställda så kan man faktiskt inte räkna med att de ska hålla på att lägga dyrbar arbetstid på att städa.

Alltså är det i många fall en absolut nödvändighet med kontorsstädning och om man ser till hur denna kontorsstädning kan bära frukt i längden så tar vi ett mellanstort företag i Stockholm som exempel. Detta företag har en lokal belägen i centrala Stockholm, har sju stycken anställda och själva kontoret består av ett mindre kök samt två stycken toaletter – det är alltså lite för stort för att städa själv och man använder sig istället av kontorsstädning.

Vi genomför kontorsstädningen åt vårt mellanstora företag i Stockholm och kommer, efter överenskommelse, enbart på kvällstid då dagtidsarbete i alltför stor grad skulle störa de anställda – det kostar då lite mer men å andra sidan får personen som genomför denna kontorsstädning även arbeta ifred och slippa bli störd. För personalen som arbetar med kontorsstädning är denna frihet viktigt för att de kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Det ska nämligen lyftas undan en del saker som stolar, bord och andra lättare möbler för att komma åt att dammsuga, torka golven och dammtorka – detta är inte unikt för just Stockholm utan gäller kontorsstädning i hela landet.

Men om vi återgår till vårt exempel av kontorsstädning av det mellanstora företaget i Stockholm så kan man direkt på morgonen efter se hur de anställda blir på bättre humör, tar undan efter sig på ett annat sätt och även i många fall arbetar bättre med det som de är anställda för. Att ha nystädat för nämligen med sig sådana fördelar – är det rent så blir man helt enkelt på bättre humör och ger det där lilla extra. Man kan alltså säga att kontorsstädning är en väldigt bra investering.